Aquestes Condicions tenen com a objectiu definir la manera com El Pergamí Vell posa a disposició dels compradors eines tecnològiques per comprar llibres de segona mà (a partir d’ara “Llibres”) proposats a un preu inicial tancat.

Descripció del Servei

El Servei www.elpergamivell.cat està constituït d’un conjunt d’eines que li permet posar-se en contacte amb Compradors, per proposar-los Llibres a la venda; referenciar i descriure aquests llibres a través d’una fitxa bibliogràfica que inclou l’estat de conservació del llibre de la manera més acurada possible, acceptar les comandes realitzades pels compradors, i rebre l’import dels llibres comprats.

Informació legal

www.elpergamivell.cat és un domini registrat per Joan Francesc Mañas López amb domicili social a la Carretera Vella, 64, baixos, 08470 Sant Celoni, Barcelona, amb NIF 43512804R.

Formalització de condicions de venda

 1. Els Llibres es presenten a la Web amb una descripció bibliogràfica que informa el Comprador de les característiques essencials i el preu.
 2. El Comprador selecciona el o els Llibres que voleu comprar.
 3. Confirma els Llibres elegits i llegeix i accepta les presents Condicions General de Venda per un clic de validació.
 4. El Comprador rep un email de confirmació de la seva comanda. Tot i això, el contracte es formalitzarà una vegada que el venedor ha acceptat i cobrat la comanda.
 5. El pagament de la comanda que realitza el Comprador consisteix en una reserva retinguda sobre la targeta de crèdit / dèbit fins que la comanda quedi confirmada -total o parcialment- o sigui anul·lada.
 6. La llibreria El Pergamí Vell es compromet a confirmar o invalidar la disponibilitat dels Llibres sol·licitats pel Comprador, en el termini dels dos dies laborables, següents a la recepció de la comanda, enviant un e-mail al Comprador.
 7. Si un Llibre no es troba disponible (ja venut), el Venedor es compromet a no cobrar el preu del producte i a restar-lo del total de la comanda.
 8. En cas de confirmació de la disponibilitat del llibre o llibres pel Venedor, es produeix la perfecció de la compravenda i la llibreria El Pergamí Vell es compromet fermament a enviar els Llibres en el termini establert i al comprador se li cobrarà l’import de la comanda.
 9. En absència de confirmació de la disponibilitat dels Llibres en el termini establert, el contracte tancat entre el Comprador i el Venedor s’anul·la automàticament i cadascuna de les parts és alliberada de les Obligacions. En concret, s’assegura al Comprador que no se li efectuarà aquest càrrec al seu compte bancari.
 10. Això no obstant, només es donarà aquesta circumstància en els casos de no disponibilitat dels productes.
 11. El comprador té 14 dies naturals per tornar el producte sense cost.
 12. En cas de confirmació de la disponibilitat de tot o part dels Llibres sol·licitats pel Comprador, els Llibres seran expedits pel Venedor seguint les modalitats fixades.
 13. Per defecte, la Comanda serà considerada com a rebuda en un termini de 21 dies, comptant des de la data d’expedició.

Propietat industrial i intel·lectual

Tots els continguts de www.elpergamivell.cat (incloent-hi, fotos, bases de dades, imatges, arxius de text, traduccions, àudio, vídeo i programari) són propietat de Joan Francesc Mañas López i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial, i queden tots els drets reservats.

El nom de domini i subdominis, les marques, rètols, signes distintius o logos que apareixen a www.elpergamivell.cat són titularitat de Joan Francesc Mañas López

Tots els textos, fotos, vídeos o suports d’àudio que es puguin trobar en aquest moment o en un futur a la nostra web, són propietat d’El Pergamí Vell i no podran ser objecte d’ulterior modificació, còpia, alteració, reproducció total o parcial, adaptació o traducció per part de l’USUARI o de tercers sense l’autorització expressa per part de Joan Francesc Mañas López.

L’ús no autoritzat de la informació continguda en aquest LLOC WEB, així com la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.

Preu i pagament

El preu de compra dels Llibres és fixat pel Venedor. S’esmenta en euros IVA INCLÒS a la fitxa descriptiva, excepte les despeses d’enviament, les quals s’afegiran abans de la validació de la comanda.

Responsabilitat de l’empresa

El Pergamí Vell no serà responsable dels errors en l’accés a www.elpergamivell.cat o en els seus continguts, encara que posarà la diligència més gran en què aquests no es produeixin.

El Pergamí Vell es reserva el dret de suspendre temporalment, i sense necessitat de previ avís, l’accessibilitat a www.elpergamivell.cat amb motiu d’una eventual necessitat d’efectuar operacions de manteniment, reparació, actualització o millora.