La Cuina Catalana I: Història, productes i tècniques – Fàbrega, Jaume – La Magrana – Barcelona 1995,
La Cuina Catalana I: Història, productes i tècniques – Fàbrega, Jaume – La Magrana – Barcelona 1995,
La Cuina Catalana I: Història, productes i tècniques – Fàbrega, Jaume – La Magrana – Barcelona 1995,
La Cuina Catalana II – Fàbrega, Jaume – La Magrana – Barcelona 1995, 1ª ed.
La Cuina Catalana II : Per cuinar i acompanyar, Fàbrega, Jaume
La Cuina Catalana III : El Camp, Fàbrega, Jaume
La Cuina Catalana III: El Camp – Fàbrega, Jaume – La Magrana – Barcelona 1995, 1ª ed.
La Cuina Catalana IV : El mar. El bosc, Fàbrega, Jaume
La Cuina Catalana IV: El mar. El bosc – Fàbrega, Jaume – La Magrana – Barcelona 1995, 1ª ed.
La Cuina Catalana V : La Terra – Fàbrega, Jaume – La Magrana – Barcelona 1995, 1ª ed.
La Cuina Catalana V : La Terra, Fàbrega, Jaume
La Cuina Catalana VI : Ni Carn ni Peix – Postres i Dolços – Begudes i Licors, Fàbrega, Jaume
La Cuina Catalana VI: Ni Carn ni Peix – Fàbrega, Jaume – La Magrana – Barcelona 1995, 1ª ed.
La cuina comarca a comarca : Alt Camp / Baix Camp, VVAA
La cuina comarca a comarca : Anoia / Baix Llobregat, VVAA
La cuina comarca a comarca : Bages / Osona, VVAA
La cuina comarca a comarca : Baix Ebre / Montsià, Castell, J. / Forcadell, Joan / Guillemot, C. / Montalà, Joan
La cuina comarca a comarca : Baix Penedès / Tarragonès, VVAA