La cuina d’avui, Baliu de Kirchner, Glòria, Ref.EPV51558
29,50 €La cuina d’avui, Baliu de Kirchner, Glòria
La cuina d’avui, Baliu de Kirchner, Glòria
La cuina d’Ignasi Domènech – Josep Maria Blasi – Angle Editorial – 2005, 1ª ed.
La cuina de la avia, Sabata, Empar
La cuina del bolet – Carreras, Conxita / Fàbrega, Jaume (present.) – RBA La Magrana – 1995, 1ª ed.
La cuina del bolet – Carreras, Conxita / Fàbrega, Jaume (present.) – RBA La Magrana – 1995, 1ª ed.
La cuina del bolet, Carreras, Conxita / Fàbrega, Jaume (presentació)
La cuina del calçot, Jofre Español, Joan; Garcia Carrion, Agustí
La Cuina del Delta : D’abans i d’ara (segona part), Sanchis, Lurdes
La Cuina Del Delta. D’abans I D’ara, Sanchis Masdeu, Lurdes; Gómez Prieto, Roser
La cuina del foie gras – Thibaut I Comalada, Eliana – Cossetània Edicions – 2002
La cuina del foie gras, Thibaut I Comalada, Eliana
La cuina del Raval, More Pujol, Salvador
La Cuina Mediterranea: les Receptes mes Delicioses per Cuidar-se Menjant be, DAVID LIENAS
LA CUINA MEDITERRANIA – 3 Volums – Jaume Fabrega / Francesc Guillamet – L’Isard – Barcelona 1997
LA CUINA MEDITERRANIA – 3 Volums, Jaume Fabrega / Fotografies de Francesc Guillamet
La cuisine Bretonne – Bonechi – Italia 2005